• page_banner

Alakaʻi ʻana i ke ʻano hoʻolālā——SSWW i ka hele ʻana ma ke poʻo mua o ka hui makana ʻo JINTENG ma NANCHANG.

LEADING THE DESIGN STYLE——SSWW WAS IN ATTENDANCE ON THE FIRST TOP OF JINTENG REWARD CEREMONY IN NANCHANG

Ma Kekemapa 5, i hoʻomaka pū ʻia e SSWW a me YOUJU-DESIGN, ua hoʻokumu ʻia ka hanana mua o "Whale Life-2021 Jinteng City Imprint" ma Jiangxi, Kina.Ua hoʻokipa ka hanana i ka manaʻo o ka lehulehu, e hōʻiliʻili ana ma mua o 100 mau mea hoʻolālā hoʻolālā a me nā alakaʻi ʻoihana ma Jiangxi Province e ʻimi i nā kuhikuhi hou no nā lako maʻemaʻe a me nā ʻano ola o nā kānaka ma o ka hoʻololi ʻana a me ka kaʻana like.

SSWW WAS IN ATTENDANCE ON THE FIRST TOP OF JINTENG REWARD CEREMONY IN NANCHANG-2
SSWW WAS IN ATTENDANCE ON THE FIRST TOP OF JINTENG REWARD CEREMONY IN NANCHANG-3
SSWW WAS IN ATTENDANCE ON THE FIRST TOP OF JINTENG REWARD CEREMONY IN NANCHANG-4
SSWW WAS IN ATTENDANCE ON THE FIRST TOP OF JINTENG REWARD CEREMONY IN NANCHANG-5

Ma ka lā o ka hanana, ʻo Zhang Qingping——Judge of 2021 Jinteng Award, ka mea nāna i hoʻokumu i ka Montage Aesthetics, ka mea nāna i hoʻokumu iā Tianfang Interior Planning Co., Ltd., ke kaukaʻi o ke Kula ʻo Architecture o Feng Chia University ma Taiwan, Li Zhaohui——hoʻokumu. o Jiangxi Ganpo Design Alliance, Lin Xuezhou—Ka Luna Hoʻokele o SSWW Brand Management Center, Pan Shengliang——Peresidena o Jiangxi Langjing Supply Chain Co., Ltd., Huang Jiafeng—— Hope Luna Nui a Luna Hoʻokele Kalepa o YOUJU-DESIGN, a ʻoi aku ma mua o ʻO 100 mau mea hoʻolālā mai Jiangxi, i ʻākoakoa e mahalo a kūkākūkā i nā aesthetics hou o ka hoʻolālā hale.

SSWW WAS IN ATTENDANCE ON THE FIRST TOP OF JINTENG REWARD CEREMONY IN NANCHANG-6
SSWW WAS IN ATTENDANCE ON THE FIRST TOP OF JINTENG REWARD CEREMONY IN NANCHANG-7
SSWW WAS IN ATTENDANCE ON THE FIRST TOP OF JINTENG REWARD CEREMONY IN NANCHANG-8
SSWW WAS IN ATTENDANCE ON THE FIRST TOP OF JINTENG REWARD CEREMONY IN NANCHANG-9
SSWW WAS IN ATTENDANCE ON THE FIRST TOP OF JINTENG REWARD CEREMONY IN NANCHANG-10
SSWW WAS IN ATTENDANCE ON THE FIRST TOP OF JINTENG REWARD CEREMONY IN NANCHANG-11

Ua hānai ʻo Nanchang, Jiangxi i nā hui ikaika a me nā talena hoʻolālā koʻikoʻi e like me Jiangxi Ganpo Design Alliance.He kahua koʻikoʻi ia no ka piʻi ʻana o nā pūʻali hoʻolālā koʻikoʻi hou ma Kina.

ʻO ka huakaʻi mua o "Whale Life 2021 —— Jinteng Award City Imprint" huakaʻi aupuni ma Nanchang.E hui pū ʻo SSWW i nā alakaʻi ʻoihana a me nā elite hoʻolālā e mahalo i ka hoʻolālā hoʻolālā o Nanchang, Jiangxi.Ma ka manawa like, e lilo ana kēia i wahi hoʻomaka hou a i huakaʻi hou no nā hana hoʻolālā kaʻapuni ʻāina a SSWW.I ka wā e hiki mai ana, e hele pū ana ʻo SSWW e hana i kahi ola hou kūpono no nā noho kanaka me ka mana o ka hoʻolālā.

SSWW WAS IN ATTENDANCE ON THE FIRST TOP OF JINTENG REWARD CEREMONY IN NANCHANG-12

Ua kono kūikawā ʻo SSWW iā Zhang Qingping, ka paionia o ka montage aesthetics, ka ʻelele o ka noiʻi nani aesthetics a me ka hoʻolālā hale nani, e hui pū me ka hui.Ma ke kumuhana kaʻana like, ua ʻōlelo ʻo Zhang Qingping: "ʻAʻole ʻo ka hoʻolālā kūloko wale nō ke ʻano o ka hana maʻemaʻe. 'o ia ho'i he slogan, akā, ka mana'o o ka mea ho'olālā i ka po'e kū'ai. I ka nānā 'ana i nā papahana, pono nā mea ho'olālā e no'ono'o ma ke 'ano macroscopic e hā'awi i ka po'e noho i ka 'ike ola maika'i."

SSWW WAS IN ATTENDANCE ON THE FIRST TOP OF JINTENG REWARD CEREMONY IN NANCHANG-13
SSWW WAS IN ATTENDANCE ON THE FIRST TOP OF JINTENG REWARD CEREMONY IN NANCHANG-14

Ma ke kamaʻilio e pili ana i ka hoʻolālā a me ke ola, ua ʻōlelo ʻo Li Zhaohui, ka mea nāna i hoʻokumu ʻo Jiangxi Ganpo Design Alliance: Pono ke ola maikaʻi e loaʻa iā mākou kahi ʻoi aku ka maikaʻi o ka lumi o loko.Pono e hoʻokumu ʻia ka hoʻolālā lumi lumi i nā pono o ka mea hoʻohana a hoʻoikaika e hana i nā huahana kiʻekiʻe no nā mea kūʻai.

SSWW WAS IN ATTENDANCE ON THE FIRST TOP OF JINTENG REWARD CEREMONY IN NANCHANG-15

I ka ʻimi ʻana i nā aesthetics ʻelua o ka "exquisiteness" a me ka "quality", koi ʻo SSWW i ka "hoʻokumu ʻana i kahi kiʻekiʻe kiʻekiʻe o ka hōʻoluʻolu" e like me kāna misionari e hana i nā huahana sanitary kiʻekiʻe no nā mea kūʻai.ʻO Lin Xuezhou, Luna Hoʻokele o SSWW Brand Management Center, ua hoʻoikaika ʻo ia i kāna haʻiʻōlelo: "ʻO ka hana hou, hoʻohui a me ka hoʻomohala e hoʻoikaika i ka brand.E hoʻomau ʻo SSWW i ka lawe ʻana i ka hoʻolālā i ke kumu a me nā mea hou i kumu e hana ai i nā huahana maʻemaʻe ʻaʻole i wehewehe ʻia e nā manawa.

SSWW WAS IN ATTENDANCE ON THE FIRST TOP OF JINTENG REWARD CEREMONY IN NANCHANG-16

No mākou, ʻo ka ʻae ʻana i kēlā me kēia pūʻulu o nā huahana SSWW e komo i loko o ka lumi ʻauʻau o ka mea kūʻai aku ʻo ia ka ʻike pili.E hoʻonui i nā mea kūʻai aku i ka hauʻoli a me ka hōʻoluʻolu ma o ka hoʻohana ʻana i nā huahana SSWW ka mea a mākou e hana nei.Ma ke ʻano he ʻāpana koʻikoʻi o ke kaulahao hoʻolako o nā mea kūkulu hale, e hana ʻo SSWW i kahi lawelawe hoʻolaha hoʻokahi hoʻokahi kūpono a hoʻomau i ka hoʻoikaika ʻana i ke ola lumi ʻauʻau like ʻole no ka poʻe Kina."Ua ʻōlelo ʻo Pan Shengliang, Pelekikena o Jiangxi Langjing Supply Chain Co., Ltd. i kēia.

SSWW WAS IN ATTENDANCE ON THE FIRST TOP OF JINTENG REWARD CEREMONY IN NANCHANG-17

ʻO ka hoʻolālā, ka naʻauao, a me ka hana hou nā mea ʻekolu e pono ai kēlā me kēia mea hoʻolālā e noʻonoʻo i ke au hou.Wahi a Mr. Huang Jiafeng, Hope Luna Nui a Luna Hoʻokele Kalepa o YOUJU-DESIGN, "Ke manaʻolana nei mākou me ke kōkua o ka lehulehu media a me nā hui ʻoihana, e hele ana nā mea hoʻolālā Kina a me nā mea lako hale i ka mākeke honua a i kahi pae nui aʻe. ."

SSWW WAS IN ATTENDANCE ON THE FIRST TOP OF JINTENG REWARD CEREMONY IN NANCHANG-18

ʻO ke ʻano i ka hoʻolālā ʻana he nalu nui o avant-garde, kahi kamaʻilio palena ʻole e hoʻohui i nā manawa a me nā mea nani.I kēia manawa, e hōʻiliʻili ʻo SSWW ma mua o 100 home design elites ma Jiangxi a me nā wahi e pili ana, e koho i 20 mau kālena hoʻolālā kiʻekiʻe mai kahi kokoke i 1,000 mau hihia hoʻolālā nani, a hāʻawi i ka "Design Fashion Award" e paipai a kākoʻo i nā paionia hoʻolālā i ka ʻoihana.

SSWW WAS IN ATTENDANCE ON THE FIRST TOP OF JINTENG REWARD CEREMONY IN NANCHANG-19
SSWW WAS IN ATTENDANCE ON THE FIRST TOP OF JINTENG REWARD CEREMONY IN NANCHANG-20
SSWW WAS IN ATTENDANCE ON THE FIRST TOP OF JINTENG REWARD CEREMONY IN NANCHANG-21

ʻAʻole hiki ke hoʻokō ʻia ka ulu ʻana o ka hoʻolālā lako hale o Kina i ka pō, a pono ke kākoʻo mau a me ka hoʻolaha ʻana mai nā ʻoihana lako hale a me nā ʻoihana hoʻolālā.Ua koi mau ʻo SSWW i ka hoʻoikaika ʻana i ka hoʻolālā a hoʻokō i nā hale kūpono kiʻekiʻe a me nā wahi nani e like me kāna misionari.Ma o ka hoʻokomo ʻana i nā kumuwaiwai hoʻolālā honua holomua a me nā ikaika, me nā mea hoʻolālā maikaʻi loa i ka United Nations, a me ka hoʻokumu ʻana i kahi hui hoʻolālā akamai, ua hoʻokumu ʻo SSWW i nā hāmeʻa lumi hale kiʻekiʻe kiʻekiʻe e like me nā huahana kūʻai wela o ka Maiba S12 smart toilet series. , hoʻomaikaʻi mau i ka hoʻolālā ʻana o ka ikaika SSWW.

SSWW WAS IN ATTENDANCE ON THE FIRST TOP OF JINTENG REWARD CEREMONY IN NANCHANG-22
SSWW WAS IN ATTENDANCE ON THE FIRST TOP OF JINTENG REWARD CEREMONY IN NANCHANG-23
SSWW WAS IN ATTENDANCE ON THE FIRST TOP OF JINTENG REWARD CEREMONY IN NANCHANG-24

ʻO ka hoʻolālā ke kumu o ka hana hou a me ka hoʻomohala ʻana.Ke koi nei ʻo SSWW i ka "hoʻokumu ʻana i kahi pae hou o ka hōʻoluʻolu" e like me kāna ʻoihana, hoʻoikaika mau i ka hana hou o ka huahana a me ka noiʻi ʻenehana a me ka hoʻomohala ʻana, a hoʻomau i ke alakaʻi ʻana i ka hoʻololi a me ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka ʻoihana ʻoihana maʻemaʻe o Kina.I ka wā e hiki mai ana, e hoʻohui ʻo SSWW i nā mea hoʻolaha hou aku, nā hui, nā mea hoʻolālā a me nā mea ikaika ʻē aʻe e hoʻoikaika i ka ulu ʻana o nā mea hoʻolālā hale hale Kina a hoʻomau i ka ʻōlelo no ka wā e hiki mai ana o ka ʻoihana hoʻolālā a me ka ʻoihana lako hale.


Ka manawa hoʻouna: Jan-11-2022